Chauffeur met rijbewijs B

GHL Logistics is opzoek naar een gemotiveerde chauffeur met een rijbewijs B met ervaring in distributie en pakjesdienst.

Wie zijn wij?

GHL Logistics is een transportbedrijf gevestigd in Oostende. Het bedrijf werd opgericht in 2017 en heeft zich door de jaren heen uitgebreid naar een team van 35 koeriers op dagelijkse basis. GHL Logistics staat in voor alle pakjes en kleine vrachten op nationaal en internationaal niveau. Wij bieden verschillende diensten aan onze klanten, zowel particulier als professioneel. In het bedrijf kom je terecht in een jonge en dynamische sfeer met toffe collega’s en veel variatie. Daarbij heeft het bedrijf een modern wagenpark die voorbereid is op alle omstandigheden of uitdagingen met de nodige comfort voor de chauffeur.

Je kan meer leren over onze diensten op ghllogistics.be

Profiel

Functieomschrijving

Als koerier bij GHL Logistics sta jij in voor de ophaling en/of goede aflevering van pakjes en zendingen. Bij GHL Logistics start je dag aan het magazijn waar de wagens geladen worden voor de leveringen voor die dag, gedurende de dag ben je steeds op de baan en bezorg jij de zendingen bij de eindbestemmingen. 

Taken

Vereisten

AANBOD

SOLLICITEER NU